Aanmelden voor Beursvloer kan tot en met 9 oktober

Aanmelden voor Beursvloer kan tot en met 9 oktober

Heb je een bedrijf en wil je graag iets betekenen voor de samenleving? Of ben je betrokken bij een stichting, verenging of maatschappelijke organisatie en zoeken jullie samenwerking met het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober 2019. De Helderse Uitdaging organiseert samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events deze maatschappelijke Beursvloer.

Beursvloer Helderse Uitdaging

Datum: Woensdag 16 oktober 2019
Tijd: 16.00 – 18.30 uur (inloop 15:30 uur)
Locatie: Scholen aan Zee: Beroepsonderwijs aan Zee, Drs. F. Bijlweg 10, 1784 MC Den Helder

Welke match maak jij op de Beursvloer?

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heb je incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor jouw vereniging of stichting een uitkomst zijn! Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen.

Aanmelden kan nog tot en met 9 oktober!

De Beursvloer Den Helder is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Meld jouw organisatie dus snel aan! Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht.
Aanmelden Beursvloer Den Helder

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This