Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon- en leefklimaat van jouw omgeving. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Op die manier ontstaat er een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk.

Ben jij een maatschappelijk betrokken ondernemer?

Om de Helderse Uitdaging te steunen bieden wij een aantal mogelijkheden. Zit er iets voor jou bij? Of heb jij een ander voorstel? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs.

Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen enorm dankbaar voor de steun.

Vriend van

Dankzij het aanbod van producten en diensten van onze Vrienden kunnen wij mooie matches realiseren met (maatschappelijk) verenigingen en stichtingen in Den Helder en Julianadorp. Word jij onze vriend?

Sponsor van

Dankzij de financiële steun van onze sponsoren kunnen wij mooie activiteiten voor de Helderse samenleving organiseren. Samen maken we onze stad mooier voor alle betrokkenen. Word jij onze sponsor?

Founder van

Dankzij onze founders heeft de Helderse Uitdaging bestaansrecht. Onze founders vinden de kracht van de Uitdaging voor de samenleving in Den Helder en Julianadorp belangrijk. Word jij onze founder?

Of jij nu een particulier bent of een MKB-er of een ZZPer, ook jij kan jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen.
Word ook Vriend, Partner, Sponsor of Founder van de Uitdaging en help de gemeente Den Helder nog mooier en fijner te maken.

Deze bedrijven/organisaties steunen de Helderse Uitdaging

Pin It on Pinterest

Share This