Beursvloer 2021: vraag van verenigingen/stichtingen/organisaties

Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Benieuwd met welke hulpvragen verenigingen/stichtingen/organisaties naar de Beursvloer komen?
 1. Stichting Goederenbank Den Helder – Helpen bij aanvraag financiële hulp via het Oranje Fonds, dit i.v.m. met de moeilijkheidsgraad voor invullen van de aanvraag met alle bijbehorende papieren en benodigde informatie.
 2. Imoan – Het opzetten van een maatschappelijke werkplaats en de mogelijkheden bespreken.
 3. Kunsthal 45 en de Kunstuitleen
  Nieuwe inventaris zoals tafels, stoelen, servies, glazen.
  Gereedschap, een werkbank, een klapsteiger (4m werkhoogte), klapladder.
  Er moet nieuwe blusapparatuur en bebording komen.
  Een laptop en betalingssysteem.
  Ook kunnen we juridisch advies gebruiken over hoe het best met elkaar afspraken te maken bij het gezamenlijk gebruik van de ruimte.
  Daarnaast zou een accountant welkom zijn om de verantwoording van de verkregen fondsen in goede banen te leiden.
 1. Consuminderhuis Het Fundament
  Computer (voor kennisbank)
  Gordijnen, gordijnstof, vloerbedekking, koekenpannen
  Expertise Facebook /PR, foto’s maken
  Gereedschap voor repaircafé, gereedschap voor tuinieren
  Vrijwilliger voor yoga/mindfullne.
 1. Stichting Inloophuis De Uitkomst – Bestuursleden voor de Stichting Inloophuis De Uitkomst i.o.
 2. Humanitas Kop van Noord-Holland
  Sponsoring van projecten door bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren om geld op te halen.
  Ruimte voor bijeenkomst beschikbaar stellen.
  Diner of lunch verzorgen tijdens trainingen/intervisies(take-away).
  Trainingen aanbieden (gesprekstechnieken etc, gericht op contact met anderen).
  Advertenties en artikelen in tijdschriften/kranten/websites.
  Schermen voor bureaus voor dempen geluid.
  Ondersteunen bij werving vrijwilligers.
  Eventuele vrijwillige ondersteuning op het gebied van PR & Communicatie.
  Content opzetten voor social media.
  Helpen bij ontwerpen posters, drukken van posters.
  Ondersteuning bij het schrijven van ervaringsverhalen
  Ondersteuning tijdens campagne, helpen opzetten campagne.
  Boekenkast (dicht)
  Organiseren van een dagactiviteit Kindervakantieweek 2022.
  Beschikbaar stellen van speelmateriaal Kindervakantieweek 2022.
  Diner of lunch verzorgen Kindervakantieweek 2022.
  Beschikbaar stellen financiële middelen Kindervakantieweek 2022.
  Vrijwillige inzet tijdens de kindervakantieweek 2022
 3. Wonen Plus Welzijn / Ontmoetingcentrum De Verbinding
  Diverse artikelen voor b.v. inrichting van zowel Horeca als huiskamer inrichting van ons Ontmoetingcentrum in Julianadorp.
  Menskracht / transport van zware stukken zo als b.v. een biljart.
 1. Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers – Wij zijn opzoek naar iemand die zo nu en dan ons kan helpen met onze ICT vragen/problemen
 2. Sjaak Pach Stichting – Vervoer van den helder naar Arnhem en van Arnhem weer terug naar Den Helder. Gaat om vervoer van onze spullen die we tijdens de vaarweek gebruiken. Ongeveer 6 tot 8 rolcontainers.
 3. Stichting Den Helder in beweging – Voor de Halve van Den Helder hebben wij altijd veel vrijwilligers nodig, dus vooral handjes zijn welkom. Daarnaast willen wij een campagne opzetten deze editie voor het enthousiast maken van mensen om verkeersregelaar te worden. Voor verschillende evenementen in Den Helder is hier regelmatig vraag naar.
 4. Tour de Lasalle – (nog) geen specifieke vraag
 5. Stichting De Draaikolk – Gekoppeld aan de verbeteringen en vernieuwingen die we willen en moeten doorvoeren voor het goed kunnen exploiteren van het gebouw voor verenigingen en externe gebruikers kunnen wij advies, kennis en expertise gebruiken. Dit in de vorm van meedenken in mogelijkheden van verbeteringen, vernieuwingen, maar vooral in wat uitvoerbaar is met oog op budget en menskracht.
 6. Inloophuis Den Helder – We hebben hulp nodig bij het opzetten van een sociale media strategie voor naamsbekendheid van onze organisatie ook in het kader van een verdere doorontwikkeling binnen Ketenpartners aan Zee, een aanstaande samenwerking tussen Inloophuis, Hospice en het Buurtcollectief.
 7. HCSC – Eigenlijk niet specifiek op zoek naar 1 bepaald iets, maar wel benieuwd hoe we de samenwerking kunnen zoeken met andere partijen voor onze sportclub.
 8. Stichting Y8112 – Wij als stichting hebben dringend menskracht nodig. Zowel in onze werkplaats als mensen die bereid zijn te varen. Zij moeten in het bezit zijn van Klein Vaarbewijs 1 en 2 en in het bezit zijn van een Bedieningscerificaat Marifoon. Daarbij hebben wij kennis en expertise nodig voor stoommachines en scheepsdieselmotoren.
 9. Lydia@art – Hoe kunnen we groeien?
 10. FC Den Helder – Eigenlijk niet specifiek op zoek naar 1 bepaald iets, maar wel benieuwd hoe we de samenwerking kunnen zoeken met andere partijen voor onze sportclub.
 11. Den Helder SUNS – Wij zoeken naar mensen die onze zaaldienst komen versterken, betreft op- en afbouw zaal en aanwezigheid in de hal tijdens de thuiswedstrijden.
 12. De Zonnebloem, afdeling Julianadorp – Wij als stichting hebben dringend menskracht nodig.
 13. Tech@Connect – Wij zoeken bedrijven/ ondernemers die willen participeren in maatschappelijke vraagstukken voor de regio in samenwerking met het onderwijs, VO-MBO-HBO. (Kenniswerkplaatsen). Een voorbeeld van 1 van onze hotspots is Thuisduinen, www.thuisduinen2050.nl
 14. Stadscamping Den Helder – Geen specifieke vraag, gaan graag het gesprek aan met ondernemers
 15. Basisschool de Verrekijker – Wij hebben geen specifieke vraag maar zijn erg benieuwd met welke bedrijven/partners wij kunnen verbinden.
 16. Stichting Schoolvoetbal Den Helder – Ondersteuning tijdens de drie toernooi dagen. Opzetten velden, doelen pionnen assistentie wedstrijd secretariaat verwerken uitslagen.
 17. Jeu de boules Entre Nous – Een knikarm zonnescherm met een breedte van 5 meter en 50 centimeter. Deze wordt gebruikt voor het terras van ons verenigingsgebouw.