Beursvloer 2021: aanbod van ondernemers/organisaties

Inmiddels hebben al ruim 30 ondernemers/organisaties zich aangemeld met prachtig aanbod waar verenigingen en stichtingen gebruik van kunnen maken. Zorg dat er iemand van jouw vereniging of stichting op de Beursvloer aanwezig is om mooie matches te maken! Aanmelden kan nog t/m 5 november!

 1. DHTC – Informatie over en doorlichten van de BHV organisatie voor verenigingen en stichtingen.
 2. Druktemaker – Training social media
 3. Egner thuis op kantoor – Werkplek onderzoek o.b.v. Arbo-regelgeving voor kantoorwerkplekken
 4. Gemeente Den Helder – Wij kunnen informatie geven op gebied van (opleidings)trajecten, re-integratiemogelijkheden en arbeidsbemiddeling binnen gemeente Den Helder.
 5. Knuwer Advocaten – Gratis juridisch advies. We zullen met 2 advocaten aanwezig zijn om vragen van verenigingen en stichtingen te kunnen beantwoorden.
 6. Omnyacc Den Helder – Cursus penningmeesterschap
 7. Rabobank Noord-Holland Noord – Workshop ledenwerving (of een andere workshop waar een vereniging iets aan kan hebben). Het gratis beschikbaar stellen van onze Waddenzaal incl. koffie/thee. Stoepbord voor reclame en buiten te gebruiken.
 8. SHO Consultancy – Juridisch / zakelijk advies.
 9. Sebastiaanhorn.nl –  Workshop bewegen/fitheid.
 10. SportSpirit – Leefstijl verbeteren door voeding en bewegen onder deskundige begeleiding.
 11. MEE & de Wering – Training Eenzaam ben je niet alleen. Cursus Fondsenwerving
 12. Vermeer Schutte & Musen B.V. – Juridische kennis op het gebied van incasseren van vorderingen, omgaan met geld, schulden voorkomen en huurrecht.
 13. Zeestad Staal – Graag bied ik aan materiaal / kennis / expertise / mankracht.
 14. Wijkplatform Julianadorp – Als wijkplatform bieden wij een platform voor organisaties, verenigingen en bewoners binnen Julianadorp. Met als doel verbinding en samenwerking tussen de doelgroepen. Bijeenkomsten zijn meestal bepaalde thema’s over wat actueel is. Ook kunnen de organisaties, verenigingen en bewoners deze thema’s aanbieden.
 15. Meijers service en onderhoud – Kennis en expertise. Verder gaan we graag het gesprek aan.
 16. Onderzeedienst (Koninklijke marine, Ministerie van Defensie) – Leven en werken aan boord van onderzeeboten – met centrale thema’s zoals leiderschap, team, presteren onder druk en personeelszorgfaciliteiten. In overleg vergaderen op een bijzondere locatie, met een korte lezing of gewoon een goed verhaal. Uitwisselen van ervaringen tussen verschillende organisaties, maar met overlappende expertisegebieden zoals personeel, materieel of bijv. fysieke of personele veiligheid.
 17. Oleahof Uitvaartzorg – Diverse artikelen die wij in onze opslag hebben (bijv. meubilair of horeca servies).
 18. ICT vanaf Morgen – 2 laptops, 2 desktops en 1 beamer aan
 19. Bikestore Den Helder/Julianadorp – Wij als Bikestore staan open voor alle vragen over het inzetten van onze fiets verhuurvloot. Graag kijken we samen met de vragende partij naar de mogelijkheden.
 20. Helder Vastgoed Onderhoud – Geen specifiek aanbod, we gaan graag in gesprek
 21. Helder Vastgoed Schilderwerken – Geen specifiek aanbod, we gaan graag in gesprek
 22. Scholen aan Zee – Met onze leerlingen kunnen we diverse diensten leveren: hierbij denken we aan leerlingen die voor bepaalde organisatie kunnen bakken, koken, organiseren, onderzoeken, muziek maken, zorgen en ontwerpen.
 23. Zorggroep Tellus – Diverse diensten in de vorm van eten. Bijvoorbeeld maaltijden, catering etc.
 24. Zeeman Reclame Groep – Reclame uitingen
 25. Regio Noordkop – Als lokale streekomroep bieden we Helderse organisaties gratis pr. Dat kan door middel van een interview op LOS radio, in de vorm van een artikel met foto’s op onze website of via een korte (nieuws)reportage voor tv/online.
 26. Den Helder Suns – 3 shooting shirts met alle handtekeningen van de SUN
 27. Stichting de Draaikolk – Zit grasmaaier Simplicity ZT 1438, Kassa Sam4s ER92 compleet met gebruikers handleiding.
 28. Jongerenwerk/SUNS – Wij bieden jongeren een samenwerking met jongerenwerk en de Suns aan in een 20 weeks project: Community Heroes. We zoeken jongeren die mee willen doen aan een dit project. Ze gaan een zelf bedacht event uitwerken voor hun eigen stad/wijk.
 29. Team Sportservice – Team Sportservice kan ondersteuning/advies bieden bij: het organiseren van evenementen/activiteiten, Lokaal Sportakkoord, Gezondere gemeente/kantine/werkvloer, sport- en speluitleen lidmaatschap.
 30. Sarkon – Uitwisseling onderwijs, cultuur en techniek.
 31. JCI ‘t Nieuwe Diep – JCI ‘t Nieuwe Diep is een club enthousiast jonge ondernemende mensen tot 40 jaar. Wij bieden graag onze hulp aan in menskracht.
 32. Soroptimistclub Den Helder – de Razende Bol – Geen specifiek aanbod, we gaan graag in gesprek om te kijken wat wij kunnen betekenen als serviceclub.
 33. Ronde Tafel 16 – Wij bieden graag onze hulp aan in kennis en menskracht.
 34. Rotary Den Helder – Aanbod afhankelijk van de vraag van aanwezigen.
 35. Odd Fellows – De Odd Fellows willen zich oriënteren waar zij eventueel hulp kunnen bieden in de Helderse samenleving.