Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Wij zijn zeer geinteresseerd in een aantal bureaustoelen

Omschrijving

Voor ons activiteitencentrum aan de Weststraat in Den Helder zijn wij op zoek naar een aantal nette bureaustoelen. Onze huidige bureaustoelen die staan op onze arbeidsafdelingen en voornamelijk ontvangstsruimtes voor gasten zijn niet meer representatief. Vanwege de huidige bezuinigingen is het moeilijk om via de stichting nieuwe stoelen te bestellen.

Match informatie

Aanvraagdatum 06-10-2016

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Activiteitencentrum GGZ-NHN Den Helder
Missie van de organisatie Onze ambitie is om een klantgerichte organisatie te zijn, waarvoor al onze medewerkers hun deskundigheid inzetten en daarmee bijdragen aan het maatschappelijk herstel van onze klanten.
Voornaam Richard
Achternaam Wijmans
Straat + huisnummer Weststraat 73
Postcode Den Helder
Plaats 1781 BW
Telefoonnummer 0725357713
Telefoonnummer
E-mailadres r.wijmans@ggz-nhn.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Wij zijn zeer geinteresseerd in een aantal bureaustoelen
Uw vraag Voor ons activiteitencentrum aan de Weststraat in Den Helder zijn wij op zoek naar een aantal nette bureaustoelen. Onze huidige bureaustoelen die staan op onze arbeidsafdelingen en voornamelijk ontvangstsruimtes voor gasten zijn niet meer representatief. Vanwege de huidige bezuinigingen is het moeilijk om via de stichting nieuwe stoelen te bestellen.
Doel van uw vraag Onlangs heeft een collega op de netwerkborrel van Stichting Present waar wij veel mee samen werken gesproken met één van uw collega's. Wij hopen hiermee dus op een goede samenwerking vanuit sociaal maatschappelijke betrokkenheid.
Doelgroep Gasten en klanten die wij ontvangen op onze arbeidsmatige locaties.
Uitsplitsing van uw vraag N.v.t.
Andere betrokken organisaties N.v.t.
Overige opmerkingen
Captcha