Klussenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Sponsering van het opnieuw aanleggen van toegangspaden

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een stratenmakersbedrijf/tuiniersbedrijf welke genegen is om onze toegangspaden opnieuw te leggen zodat er ook evt. mindervaliden het clubgebouw kunnen bezoeken. Eventueel kan er meegeholpen worden door leden van onze vereniging

Match informatie

Aanvraagdatum 06-01-2018

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Vereniging Radio Zend Amateurs afdeling Helderland e.o.
Missie van de organisatie Onze vereniging heeft als doel het radiozend-amateurisme te promoten en via bij een komsten ervaringen te delen op onze verenigings avonden. Dit gebeurd in ons verenigingsgebouw aan de Doggersvaart 57a te Den Helder.
Voornaam Ruud
Achternaam Hoogerhuis
Straat + huisnummer Doggersvaart 57a
Postcode Den Helder
Plaats 1785 PC
Telefoonnummer 0223642096
Telefoonnummer
E-mailadres r.hoogerhuis@quicknet.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Sponsering van het opnieuw aanleggen van toegangspaden
Uw vraag Wij zijn op zoek naar een stratenmakersbedrijf/tuiniersbedrijf welke genegen is om onze toegangs paden opnieuw te leggen zodat er ook evt. mindervaliden het clubgebouw kunnen bezoeken. Eventueel kan er meegeholpen worden door leden van onze vereniging
Doel van uw vraag in contact te komen met een stratenmakers/tuin/hoveniers bedrijf welke bovenstaande kan/wil uitvoeren.
Doelgroep stratenmakers/tuin/hoveniers bedrijven
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen Als tegenprestatie zullen wij een link van het bedrijf opnemen op onze sponserlink pagina op onze website www.pi4adh.nl , uiteraard zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.
Captcha