Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Koelkast

Omschrijving

Dagelijks werken er vele enthousiaste vrijwilligers aan de toekomst van vluchtelingen op de locatie Pastoor Koopmansweg 40 1784 NX in Den Helder.We zitten nog niet zo lang in dit pand en wat we echt missen is een koelkast.
Practisch om je lunchpakketje op een koele plek te kunnen bewaren.Ook zeer welkom als het straks warmer weer wordt dan is een koele verfrissing op een hectische werkdag zeer positief. Of voor het bewaren van medicijnen die op een koele plek bewaard moeten worden.

Match informatie

Aanvraagdatum 21-02-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Vluchtelingenwerk
Missie van de organisatie VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Onze visie: vluchtelingen moeten meer juridische en maatschappelijke veiligheid vinden en Nederland moet meer bijdragen aan het oplossen van grote vluchtelingencrises.
Voornaam Danielle
Achternaam van Twuijver
Straat + huisnummer Pastoor Koopmanweg 40
Postcode DEN HELDER
Plaats 1784 NX
Telefoonnummer 0623473758
Telefoonnummer
E-mailadres dvantwuijver@vwnwh.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Koelkast
Uw vraag Dagelijks werken er vele enthousiaste vrijwilligers aan de toekomst van vluchtelingen op de locatie Pastoor Koopmansweg 40 1784 NX in Den Helder.We zitten nog niet zo lang in dit pand en wat we echt missen is een koelkast. Practisch om je lunchpakketje op een koele plek te kunnen bewaren.Ook zeer welkom als het straks warmer weer wordt dan is een koele verfrissing op een hectische werkdag zeer positief. Of voor het bewaren van medicijnen die op een koele plek bewaard moeten worden.
Doel van uw vraag Vaak zitten we met veel mensen lange tijd in een kleine ruimte en wordt het warm en daarom is het fijn als we (de kinderen van ) bezoekers medewerkers iets koels te drinken aan kunnen bieden.Drinken, voedsel en eventueel medicijnen voor de vrijwilligers en overige medewerkers kunnen koelen.
Doelgroep Vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Decentraal Den HelderVluchtelingenBezoekers
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha