Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Kantoormeubilair

Omschrijving

wij zijn op zoek naar twee bureaus , twee goede bureaustoelen en twee archiefkasten met de mogelijkheid tot afsluiten

Match informatie

Aanvraagdatum 20-03-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie MFC De Boerderij
Missie van de organisatie Wij hebben als doel het Multifunctioneel Centrum weer het hart van de wijk te maken. Wij hebben al diverse maatschappelijke instanties gehuisvest binnen ons centrum . En er is nog ruimte voor meer instanties . Hiervoor hebben wij wat kantoormeubilair nodig. Wij denken hierbij aan twee bureaus ,twee opbergkasten en twee bureaustoelen. Het zou fantastisch zijn als wij via de Helderse Uitdaging deze spullen zouden kunnen verkrijgen .
Voornaam Mart
Achternaam Buis
Straat + huisnummer Gravin Magdalena van Waardenburglaan 22
Postcode Den Helder
Plaats 1785 JP
Telefoonnummer 0614930990
Telefoonnummer
E-mailadres mart@mfc-deboerderij.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Kantoormeubilair
Uw vraag wij zijn op zoek naar twee bureaus , twee goede bureaustoelen en twee archiefkasten met de mogelijkheid tot afsluiten
Doel van uw vraag wij hopen dat uw organisatie kantoormeubilair een tweede goede bestemming kan geven voor een maatschappelijk doel ,waarbij de mensen in de wijk geholpen kunnen worden door instanties die allerhande problemen aan pakken. Mantelzorg ,Helders Baken Mentorschap ,Bewindvoering .
Doelgroep Ouderen en kwetsbaren in de samenleving
Uitsplitsing van uw vraag Wij zijn bezig onze bovenverdieping dusdanig in te richten zodat er diverse instanties gehuisvest kunnen worden binnen het Multifunctioneel Centrum. Instanties die een maatschappelijk doel voor ogen hebben. RCO De Hoofdzaak ,Mantelzorg ,Helders Baken Mentorschap ,Bureau CJS .
Andere betrokken organisaties wij hebben geen fondsenwerving aangaande deze activiteiten. Enkele van de bovengenoemde instanties bezitten wel wat meubilair , maar wij willen de kantoorruimte graag compleet kunnen aanbieden
Overige opmerkingen Aangezien de verbouwing toch een flinke hap uit ons budget heeft genomen ,hebben wij besloten ons tot uw organisatie te wenden. Wij hebben van andere buurthuizen vernomen dat de spullen die uw organisatie beschikbaar stelt in een prima conditie verkeren en wij zijn blij dat bij goedkeuring wij ze een goede bestemming zouden kunnen geven.
Captcha