Spullenbank
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Aanvraag bureau stoelen

Omschrijving

Wij zijn als buurthuis op zoek naar drie bureau stoelen voor de vrijwillige bestuursleden zodat deze hun administratieve werk, besprekingen kunnen uitvoeren in het kantoor wat gevestigd is in het buurthuis. (De stoelen waar ze nu hun werk op moeten doen zorgen alleen maar voor rugklachten).

Wij hebben op dit moment zelf niet de financiële middelen om deze zelf aan te schaffen.

Match informatie

Aanvraagdatum 01-09-2016

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Buurthuis Centrum
Missie van de organisatie De hoofdoelstelling van onze stichting is het verrichten van sociaal cultureel en educatief werk in al zijn veelzijdigheid in het centrum van Den Helder waar in overleg met de bezoekers activiteiten worden georganiseerd. Deze variërend van Jevak, biljart voor jong en oud, open inloop avonden, Dart toernooien voor de jeugd.
Voornaam R.A
Achternaam Smit
Straat + huisnummer Koningdwarsstraat 146
Postcode Den Helder
Plaats 1781 LC
Telefoonnummer 0653302398
Telefoonnummer (022) 372-4063
E-mailadres rasmit@live.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Aanvraag bureau stoelen
Uw vraag Wij zijn als buurthuis op zoek naar drie bureau stoelen voor de vrijwillige bestuursleden zodat deze hun administratieve werk, besprekingen kunnen uitvoeren in het kantoor wat gevestigd is in het buurthuis. (De stoelen waar ze nu hun werk op moeten doen zorgen alleen maar voor rugklachten).Wij hebben op dit moment zelf niet de financiële middelen om deze zelf aan te schaffen.
Doel van uw vraag Drie bureau stoelen te verkrijgen omdat we zelf geen geld hebben op dit moment.
Doelgroep Vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor de jeugd.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen De aanvraag gaat over drie stoelen maar mochten er ook Drie bureau tafels zijn dan zou dat helemaal een pracht zijn.
Captcha