Aanbod

Bedrijven kunnen een aanbod doen van Middelen, Materiaal en Menskracht. Dat kan direct via het aanbodformulier op deze website. De Helderse Uitdaging zal vervolgens een passende ontvanger voor dit aanbod zoeken.

Krijgt uw bedrijf nieuw meubilair, gaat u verhuizen naar een nieuw pand, of verandert de naam of huisstijl van uw bedrijf waardoor er veel meubels, kantoormaterialen en relatiegeschenken over zijn? Wat bij u over is, is voor een maatschappelijke organisatie vaak heel goed bruikbaar.

Zoekt u een leuk en maatschappelijk verantwoord project om de handen voor uit de mouwen te steken? De Helderse Uitdaging bemiddelt in zogenaamde ‘handjes-uit-de-mouwenprojecten’, waarbij teams of afdelingen uit het bedrijfsleven hun Menskracht aanbieden aan maatschappelijke organisaties.

Heeft uw bedrijf iets te vieren, zoals een bijzondere gelegenheid als een lustrum, of een feestelijk afscheid van een gewaardeerde medewerker? Wilt u in het kader daarvan een maatschappelijk verantwoord project met Middelen ondersteunen? De Helderse Uitdaging bemiddelt bij het vinden van een geschikte partner.

Aanbod aanbieden

Bedrijven kunnen een aanbod doen van Middelen, Materiaal en Menskracht. Dat kan direct via dit formulier. De Uitdaging zal vervolgens een passende ontvanger voor dit aanbod zoeken.
  • Contactgegevens

  • Wat wilt u aanbieden?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.